0 votes

Hi Guys.


I've been playing with Zoiper for just a couple of hours and I'm fascinated with the ease of use in terms of regitering my SIP account that's an A+ in my book.

The problem I'm facing now is that once I've installed the product and it started, I can't start the interface without using sudo to do so, when I don't use it, this is what I get:

sh: 1: kde-config: not found

The program 'zoiper' received an X Window System error.

This probably reflects a bug in the program.

The error was 'BadMatch (invalid parameter attributes)'.

  (Details: serial 835 error_code 8 request_code 2 minor_code 0)

  (Note to programmers: normally, X errors are reported asynchronously;

   that is, you will receive the error a while after causing it.

   To debug your program, run it with the --sync command line

   option to change this behavior. You can then get a meaningful

   backtrace from your debugger if you break on the gdk_x_error() function.)

Other than that it worked fine!

in Linux by (120 points)

Hello,

Could you please tell us which linux distro are you using and which is the exact version of Zoiper that you installed?

Hi!

My distro version is:

DISTRIB_ID=Ubuntu
DISTRIB_RELEASE=14.10
DISTRIB_CODENAME=utopic
DISTRIB_DESCRIPTION="Ubuntu 14.10"
NAME="Ubuntu"
VERSION="14.10 (Utopic Unicorn)"

The Zoiper version is:

3.3.25608 64bit. Library version 25552

I hope this helps!

Thanks for your attention to this issue.

Hello,

could you please run

ldd zoiper | grep -i not

Are there any missing libraries?


Please log in or register to answer this question.

Welcome!
Ask your questions and receive answers from other members of the Zoiper Community.

Did you check our Help Section?

You are a Zoiper Biz or Premium customer? If so, click HERE to get premium support.
2,438 questions
1,541 answers
2,314 comments
138,190 users