Zoiper on iOS - Keeps Unregistering despite me buying the Push Notification

0 votes

Some details here.

iOS Version: 11.3.1     (iPhone 6)

Using Zoiper for phone calls over the VOIP.ms service. Paid for Push Notifications (proxy protocols on SIP, and Push Transport on TCP). Force Background and Wi-Fi Keep Alive are both enabled. 


My issue is that if I turn Zoiper on for the first time, it usually says "Not Ready" in red, then rapidly turns green and says 'ready' as it successfully registers. If I try to use it then, perfect. 

 

But it seems to keep de-registering. I tried to give a call onto Zoiper after 2 hours to ensure it still worked - but Zoiper never ran. I turned it on in my iPhone - and it first said "not ready" in red first before successfully re-registering. 


Is there any solution to this? I bought Push Notifications because I thought this would help - but it hasn't. I made sure that the account registered with Zoiper was using TCP for Transport (under Accounts, Network Settings) - that didn't seem to work.


Is there any trick whatsoever to making sure that Zoiper stays registered? I'm at a loss as to what the point of the service is if I can't be SURE that I will get my incoming calls.


Zain

asked Feb 5 in iOS by NewZoiperUser (120 points)  
share

Hello,

After you have purchased the PUSH service, have you enabled it from the "Incoming calls" menu ? 

Have you also tried enabling TCP +RTP for PUSH protocols and settings the PUSH transport to TLS ?


Please log in or register to answer this question.

Welcome!
Ask your questions and receive answers from other members of the Zoiper Community.

Did you check our Help Section?

You are a Zoiper Biz or Premium customer? If so, click HERE to get premium support.
Top users 11/2019
  1. Tsetso.Zdravkov

    28080 Points

  2. Ivan

    18410 Points

  3. Joachim

    11490 Points

  4. Anton

    3950 Points

Latest tweets